Helle Skovs hjemmeside

Velkommen hos skovtroldene

Her hos mig vil jeres barn få en rigtig god start på livet uden for jeres hjem, hvor vi vil komme til at tilbringe vores dag i et roligt og afslappet miljø.

Her vil der ikke komme børn der ikke er vandt til at komme i huset, såsom gæstebørn, der måske er kede af det og som kan påvirke de børn der er her.

Jeg har to godkendte vikar, der kan komme og se efter jeres barn hvis jeg skal til læge, tandlæge eller lignende.Vikarene er godkendt af en pædagogisk konsulent fra Mariagerfjord Kommune.

Ferie og planlagte fridage skal I selv sørge for pasning til jeres lille guldklump🙂.Der vil komme en ferieplan først på året (i januar), som er glælder for det kommende forår og sommer. Inden sommerferien, vil der komme en plan for resten af året.

Fleksible åbningstider. Pt. er mine åbningstider:
                 Mandag til torsdag 6.30 - 16.30
                 Fredag 6.30 - 15.00
Der skal gives besked til mig hvornår man aflevere og afhenter, bliver det senere eller tidligere end man plejer skal der gives besked dagen før eller senest om morgen inden kl. 6.15. (dette er for at jeg også kan planlægge min dag, jeg kan evt. have lagt en lægetid/tandlægetid/frisørtid/kiopraktortid m.m. kl 16.15 eller tidligere så jeg ikke skal tage en fridag til det.) Der kan selvfølgelig ske noget akut som kø, ulykke som vi jo ikke er herre over også finde vi selvfølgelig ud af det.

Her hos os tager vi os god tid til tingene. Giver plads til forskelligheder, gør meget ud af at anerkende hinanden, forsøger at blive selvhjulpen, være gode ved hinanden.

Hvis jeg har ledige pladser, kan I forældre reservere plads til Jeres barn. Dvs. at I fra barnet er født, faktisk kan vide hvor den lille kommer til at tilbringe sin hverdag, når barselsorloven er slut. 🙃

Nyeste kommentarer

02.02 | 21:10

hej Helle. Er interesseret i at høre hvornår du igen har en ledig plads ? Mvh Christina

09.05 | 20:22

Sådan Helle!! Hjemmesiden er jo en super god oplevelse, ja - den lever jo ...

06.05 | 22:00

Hej Helle. En rigtig god hjemmeside du har fået lavet! Knus fra Ulla

06.05 | 15:46

Hej Helle. det er bare en super god og rigtig flot hjemmeside;) su...